22 vjet nga rënia heroike e komandantit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Malush Ahmeti

22 vjet nga rënia heroike e komandantit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Malush Ahmeti

my-portfolio

Sot, 22 vite me parë ka renë heroikisht njeri ndër komandantët më të shquar të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Malush Ahmeti në mbrojtje të istikameve

Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit
Raporti i IKSHPK’së: 12 viktima dhe 494 raste të reja të infektuara me COVID-19
Sadiku: Varianti britanik i Covid-19 përhapet shumë shpejt te të rinjtë

Sot, 22 vite me parë ka renë heroikisht njeri ndër komandantët më të shquar të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Malush Ahmeti në mbrojtje të istikameve të çlirimtarëve në fshatin Rezallë.

Bashkë me Nënkryetarin, Nuredin Lushtaku, Gjeneral, Ilaz Derguti, Komandant, Ahmet Zabeli, Shoqatat e dala nga lufta e UÇK-së, familjarë të deshmorit, drejtorë komunal, asambleistë e qytetarë, bëmë homazhe për dëshmorin, Malush Ahmeti, në fshatin Rezallë, në nderim të vepres së tij sublime, në 22 vjetorin e rënies heroike.

Bashkë me Nënkryetarin, Nuredin Lushtaku, Gjeneral, Ilaz Derguti, Komandant, Ahmet Zabeli, Shoqatat e dala nga lufta e UÇK-së, familjarë të deshmorit, drejtorë komunal, asambleistë e qytetarë, bëmë homazhe për dëshmorin, Malush Ahmeti, në fshatin Rezallë, në nderim të vepres së tij sublime, në 22 vjetorin e rënies heroike.

Para familjarëve të dëshmorit si dhe qytetarëve të pranishëm, vlerësova lartë kontributin e dëshmorëve në çlirimin e vendit, duke bërë njëkohësisht thirrje që të jemi të bashkuar sepse vetëm kështu mund të jetësojmë amanetin e të parëve tonë, ka shkruar kryetari i Skenderajt Bekim Jashari në profilin e tij.

Lavdi gjithë të renëve në altarin e Lirisë!