1 2 3 3,080 10 / 30798 POSTS
Serwer: Marrëveshja Kosovë – Serbi arrihet brenda disa muajsh

Serwer: Marrëveshja Kosovë – Serbi arrihet brenda disa muajsh

Eksperti amerikan për Ballkanin, Daniel Serwer, vlerëson se takimi i B ...
Tensione të larta, synime modeste në takimin Biden-Putin

Tensione të larta, synime modeste në takimin Biden-Putin

Presidentët Biden dhe Putin takohen të mërkurën në një kohë kur mes dy ...
238 raste aktive me coronavirus në Kosovë

238 raste aktive me coronavirus në Kosovë

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka bërë të ditur se janë vetëm e ...
1 2 3 3,080 10 / 30798 POSTS