Biden i dhuron Kosovës vaksina anti-Covid

Biden i dhuron Kosovës vaksina anti-Covid

my-portfolio

Presidentja e vendit, Vjosa Osmani, njofton se në mars të këtij viti i ka kërkuar presidentit Biden që SHBA ta mbështesë Kosovën me vaksina kundër kor

Paralajmëron eksperti gjerman: Mund të kemi nevojë për një dozë të tretë të vaksinës kundër COVID-19
Bota i dërgoi ndihma milionëshe Indisë: Por, pse ato nuk po arrijnë tek ata që kanë më së shumti nevojë?
Mbretëresha vendos që asnjë mbretëror s’do të veshë uniformë ushtarake në funeral, për të mos poshtëruar Harryn i cili nuk ka më të drejtë ta veshë atë

Presidentja e vendit, Vjosa Osmani, njofton se në mars të këtij viti i ka kërkuar presidentit Biden që SHBA ta mbështesë Kosovën me vaksina kundër koronavirusit. Ndërsa, sot ka pranuar lajmin se presidenti Biden ka vendosur të dhurojë një numër të rëndësishëm të vaksinave COVID-19 për Republikën e Kosovës.

Presidentja Osmani ka falënderuar presidentin Biden për ndihmen e dhënë, ndërsa shton se “Presidenti Biden ka qenë gjithmonë mik i Kosovës dhe ky donacion ilustron kujdesin dhe konsideratën e pakursyer që ai vazhdon të tregojë ndaj popullit tonë”.