Category: Lifestyle

1 2 10 / 16 POSTS
Si bëjnë reklama, Shërbimet Sekrete në rrjetet sociale

Si bëjnë reklama, Shërbimet Sekrete në rrjetet sociale

Fotografi kafshësh, humor zyrtar, enigma dhe shumë oferta për vende pu ...
Vdes kompozitori Fahri Beqiri

Vdes kompozitori Fahri Beqiri

Ka vdekur kompozitori i njohur kosovar, Fahri Beqiri. Lajmin e ka b ...
Nora Istrefi merr vëmendje në imazhet e reja me kostumin transparent

Nora Istrefi merr vëmendje në imazhet e reja me kostumin transparent

Ajo është njëra prej artisteve më të pëlqyera në trojet shqiptare dhe ...
Pesë këshilla për flokë të shëndetshme dhe me shkëlqim

Pesë këshilla për flokë të shëndetshme dhe me shkëlqim

Pothuajse çdo person ka një periudhë kur flokët rriten pak më ngadalë. ...
Leonora Jakupi si një sulltaneshë në imazhet e fundit

Leonora Jakupi si një sulltaneshë në imazhet e fundit

Këngëtarja e njohur shqiptare, Leonora Jakupi, është shumë e pëlqyer n ...
Pesë arsyet kryesore pse burrat largohen prej grave

Pesë arsyet kryesore pse burrat largohen prej grave

Një ditë mund të keni marrëdhënien më të mrekullueshme dhe të përsosur ...
1 2 10 / 16 POSTS