Category: Technology

1 2 3 4 10 / 35 POSTS
Bitcoin pëson rënie pas njoftimit të Joe Biden

Bitcoin pëson rënie pas njoftimit të Joe Biden

Presidenti i SHBA-së Joe Biden njoftoi se autoritetet tatimore do të h ...
Ai u përpoq të shkatërronte një Toyota Hilux, ja çfarë i bëri asaj

Ai u përpoq të shkatërronte një Toyota Hilux, ja çfarë i bëri asaj

Disa teste janë vërtet të vështira për t’u parë. Nëse keni menduar ...
Facebook dhe Instagram kërcënojnë: Nëse nuk na jepni informacionin tuaj

Facebook dhe Instagram kërcënojnë: Nëse nuk na jepni informacionin tuaj

Facebook dhe Instagram kërcënojnë se përdoruesit do të duhet të paguaj ...
Bluepower, vetura më moderne e mbledhjes së plehrave në botë

Bluepower, vetura më moderne e mbledhjes së plehrave në botë

Në qytetin e Bremenit, plehrat i mbledh këto ditë një makinë që nuk pu ...
Cilët modele veturash i mbajnë pronarët më gjatë?

Cilët modele veturash i mbajnë pronarët më gjatë?

Markat japoneze kanë pronarët më besnikë, dhe një markë spikat veçanër ...
1 2 3 4 10 / 35 POSTS