Ja si i raporton drejtësia franceze Serbisë për Haradinajn (Dokument)

my-portfolio

Gjykata e Colmarit menjëherë pas përfundimit të seancës së sotme ndaj kryetarit të AAK-së, Ramush Haradinaj, ka dal me një komunikatë dërguar medieve

Haradinaj: Përgjigjen ja kemi dhënë me luftë Serbisë, ndalimi im është lojë politike (Video)
Hoti thotë se janari mund të jetë vonë për zgjedhjen e presidentit
Shpend Ahmeti mbron Liburn Aliun: Po akuzohet sepse ka mbrojtur interesin publik

Gjykata e Colmarit menjëherë pas përfundimit të seancës së sotme ndaj kryetarit të AAK-së, Ramush Haradinaj, ka dal me një komunikatë dërguar medieve dhe përfaqësuesve diplomatik.

Gjykata në këtë komunikatë ka treguar arsyet e shtyrjes së vendimit për 6 prill.

Por ajo që shihet në listën e adresave elektronike është se Gjykata e Colmarit i ka raportuar në kohë reale Ministrisë së Punëve të Jashtme të Serbisë dhe askund nuk ndodhet një e-mail i zyrtarëve të Kosovës.

Në listë janë disa e-maile të gazetarëve dhe të përfaqësuesve serbë por asnjë i zyrtarëve kosovarë me punë në Francë.

Nuk dihet nëse kjo tregon pa interesimin e institucioneve kosovare  për t’u informuar zyrtarisht nga Gjykata apo dëshirën e autoriteteve të Francës për t’i informuar vullnetarisht serbët përkitazi me rastin Haradinaj.

COMMENTS