Shkak i punimeve, disa lagje në Prishtinë sot do të mbesin pa ujë

Shkak i punimeve, disa lagje në Prishtinë sot do të mbesin pa ujë

my-portfolio

Një pjesë e Prishtinës sot do të mbetet pa ujë për shkak të punimeve. KRU Prishtina ka njoftuar se zonat që mund të afektohen nga këto punime janë:

“Me një vaksinë nuk çel vera”, gastronomët paralajmërojnë protestë javën e ardhshme
Kapen 2,100 kilogramë cigare kontrabandë në Mitrovicë të Veriut
“Kultivimi” i kriptovalutave në Veri, për 2 vite harxhojnë 20% më shumë rrymë, shteti hesht

Një pjesë e Prishtinës sot do të mbetet pa ujë për shkak të punimeve.

KRU Prishtina ka njoftuar se zonat që mund të afektohen nga këto punime janë: Lagjet ” Taslixhe”, ” Mati”, ” Sofalia”,” Zllatari”,” Zona Qendër dhe një pjesë e banesave të bardha të lagjes Bregu i Diellit, rruga e ” Bledit” dhe rruga ” Isa Kastrati” , në Prishtinë.

“Të nderuar konsumatorë, ju njoftojmë se gjatë ditës së nesërme 7 qershor 2021, e hënë KEDS-i përmes kontraktorit të tyre ka planifikuar punime teknike, konkretisht implementim të punimeve elektrike në stacionin e pompave në Mirëditë. Punimet do zgjasin nga ora 09:00- 18:00”, thuhet në njoftimin e “KRU Prishtina”.