Vishni këtë model pantallonash, këmbët duken më të holla dhe më të gjata

Vishni këtë model pantallonash, këmbët duken më të holla dhe më të gjata

my-portfolio

Pranvera nuk do të mund të kalojë pa këtë model pantallonash Sipas ekspertëve të modës, ato do të renditen lart në listën e modës. Xhinse të cek

How to be unpopular in the cheap cloth world
Shfaqet në një pjesë e mbuluar me gjak, Bleona Qereti sjell pamje nga prapaskenat e filmit të ri
Larsa tregon format pas shkurorëzimit

Pranvera nuk do të mund të kalojë pa këtë model pantallonash

Sipas ekspertëve të modës, ato do të renditen lart në listën e modës.

Xhinse të cekëta kanë shkuar plotësisht në harresë, ndërsa këto, me një bel të thellë, tani po hyjnë në skenë.

Nuk është çudi që ato u bënë të njohura kaq shpejt, duke marrë parasysh se u bëjnë lajka çdo figurë dhe i bëjnë belin dhe këmbët e tyre të duken vizualisht më të holla.

Mund të vishen në kombinim më të sheshtë, por edhe me këpucë me taka, në të dyja rastet do të duken fenomenale.

Ekspertët e modës rekomandojnë të vishni bluza ose këmisha më të shkurtra.

A ju pëlqen kjo prerje, apo ndoshta këtë model e keni në dollapin tuaj?